FOTO Lăsată gaj pentru o datorie, o tânără de 17 ani din Arad a fost snopită în bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O poveste desprinsă parcă din filmele de groază a trăit o  adolescentă de 17 ani, din Arad pe propria-i piele. A fost lăsată gaj  de un amic unui bărbat de 40 de ani.

Acesta a încercat să o violeze  şi pentru că nu a reuşit, a snopit-o în bătaie. Fata a reuşit să  fuga, într-un moment de neatenţie a agresorului şi a ajuns acasă, pur şi  simplu desfigurată. 

Fata bătută

Plină de vânătăi şi cu ochii vineţi, fata i-a povestit mamei, prin ce a trecut. “Dacă îl prind, îl omor. Nu poţi să faci asta unui  copil. Cred că a încercat să o violeze. Am aici bluza cu care era îmbrăcată, e plină de sânge şi e ruptă”, a declarat mama fetei.

“A fost lăsată gaj de un prieten la bărbatul ăsta. A lovit-o cu pumnii şi picioarele în cap. E desfigurată, ca într-un film de groază”, a spus mătușa victimei
 
Părinţii au adus-o la spital, iar adolescenta, elevă în clasa a 11-a, este acum internată la Spitalul Judeţean din Arad. “Are numeroase  echimoze la nivelul feţei şi mai multe vânătăi pe tot corpul”, a declarat Zeno Moldovan, şef secţie pediatrie.

Fata bătută

 
Adolescenta este încă în stare de şoc

“S-a depus o  plângere penală, iar agresorul urmează să fie identificat. Vom afla mai multe amanunte când fata îşi va reveni din şoc”, a declarat Ovidiu Liber, purtător de cuvânt IJP Arad.

Poliţiştii speră să afle mai multe detalii după ce vor sta de vorbă cu victima, pentru a pune cap la cap, ceea ce s-a întâmplat noaptea trecută. Fata a povestit în stare de șoc atât familiei, cât și polițiștilor clipele de groază prin care a trecut. "A încercat să profite de mine. I-am spus că nu, l-am refuzat iar de furie a început să mă bată. Nu-l cunosc și nu știu despre cine este vorba. Băiatul care m-a lăsat în grija lui este doar un amic de-al meu, nu e iubitul meu", sunt mărturisirile șocante ale fetei de 17 ani.

Fată bătută

Familia minorei e hotărâtă să facă dreptate în acest caz și vinovații să plătească. "E pur și simplu desfigurată. Nu știm în cât timp își mai reveni. Nu își poate deschide ochii. Vinovații trebuie să plătească pentru fapta lor. Nu se poate așa ceva. În loc să ne bucurăm de sărbătorile de iarnă, vom sta prin spitale", a adăugat mama fetei bătute.

Poliția spune că nu a reușit să-l identifice pe agresor și așteaptă ca victima să le ofere mult mai multe amănunte.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite