CAMPANIE - Gropi şi şanţuri pentru încă două luni pentru şoferii arădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arădenii cer asfaltări în vreme ce primăria plombează provizoriu din cauza temperaturilor scăzute. Infrastructura proastă din cartierul Vlaicu îi afectează pe arădeni de câte ori plouă, pentru că apa le intră în case.

Locuitorii de pe străzile Orăştie şi Haţeg, din cartierul Vlaicu, spunc că la fiecare ploaie canalizarea se înfundă şi le intră apa în case. În acelaşi timp reprezentanţii Primăriei Arad spun că programarea şi executarea lucrărilor de reabilitare a celor două străzi se va face în funcţie de fondurile disponibile.

Au început asfaltările pe covorul din gropi în Colonia UTA

În aceeaşi situaţie sunt şi arădenii din cartierul Micalaca, în special cei din zona viaductului de lângă Billa, pe unde circulă TIR-urile. „Acum o lună şi ceva au plombat acolo deoarece era jalnic. Trec TIR-urile ca tancurile în zonă şi rup bucăţi din asfalt. Acum câteva zile au plombat din nou, iar dacă mergeţi să vedeţi, sunt gropi iar”, povesteşte Sergiu Benea, din Micalaca.

Planuri pe hârtie

Infrastructura proastă şi întârzierea asfaltărilor din întreg municipiul este pusă pe seama vremii. „Până acum, din cauza vremii am fost nevoiţi să facem doar plombări provizorii. Conform prognozei meteo, din jurul datei de 20 martie vom trece la reparaţii mai serioase pe srăzile grav afectate de iarna care tocmai a trecut şi care a fost una dintre cele mai rele din cauza variaţiilor mari de temperaturi. Până în 20 mai sperăm să încheiem cu problemele lăsate în urmă de iarnă” , a declarat Răzvan Popa, director tehnic în Primăria Arad.

CAMPANIE - Gropile din oraș sunt duşmanii numărul unu al taximetriştilor

Strada Renaşterii rămâne în tot acest timp singura care ar putea fi lăsată şi în acest an pe lista de aşteptare, după ce ani de zile a fost ocolită din cauza lucrărilor BERD şi a lipsei banilor.

Praporgescu rămâne în şantier
Reprezentanţii firmei care execută lucrările de pe strada Praporgescu estimează că acestea vor fi finalizate abia luna viitoare. Chiar dacă se munceşte în funcţie de vreme, zeci de borduri sunt lăsate nesupravegheate de muncitori, spre disperarea şoferilor şi a trecătorilor care trebuie să le ocolească.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite