Un tânăr dat în urmărire generală a fost prins când încerca să își schimbe buletinul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr urmărit naţional şi internaţional pentru furturi comise atât în ţară, cât şi în Italia a fost prins la Arad. Culmea, fără nici cea mai mică teamă că va fi prins, acesta venise să-şi depună un dosar pentru schimbarea cărţii de identitate expirate la Evidenţa Populaţiei din Arad.

Bărbatul de 29 de ani s-a prezentat la Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor (DJEP) Arad pentru a-şi schimba cartea de identitate expirată în urmă cu un an. Funcţionarii au verificat în baza de date şi au constatat că acesta este urmărit naţional şi internaţional pentru diverse furturi. Imediat au alertat forțele de ordine. 

Din spusele anchetatorilor, tânărul, care avea domiciliul în Lipova, fusese internat la secţia de chirurgie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov. S-a externat însă la cerere și așa, bănuiesc ei, au reușit să scape din vizorul autorităţilor, fiind internat în spital.

Suspectul urmează să fie încarcerat pentru că are un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru patru ani, emis de Judecătoria Lipova.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite