UPDATE Mama care şi-a ars pe faţă propriul copil a fost internată la psihiatrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de doar un an a fost la un pas să-şi piardă viaţa după ce propria mama l-a ars cu un cuţit pe corp. Potrivit primelor informaţii se pare că femeia şi-a pierdut cumpătul din cauza plânsetelor bebeluşului.

Ora 11.07

La această oră o echipă de poliţişti a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Mama va fi audiată şi cercetată de către oamenii legii.

Ora 12.00

În cursul serii de joi, mama băieţelului de numai un an s-a prezentat la medicul de familie din cartierul Alfa, acolo unde aceasta locuişete. Femeia de etnie romă i-a spus medicului că băieţelul ei este răcit şi a cerut un tratament în acest sens.

În urma controlului efectuat de către medic, acesta a constatat faptul că micuţul are leziuni mai vechi pe corp iar faţa lui este arsă recent. La scurt timp după ce femeia a plecat de la cabinet, medicul de familia a solicitat ajutorul organelor legii.

Poliţiştii au demarat imediat cercetările, iar mama copilului a fost identificată imediat. Se pare că aceasta obişnuia să-şi ardă bebeluşul atât pe corp, cât şi pe faţă atunci când acesta nu era cuminte sau plângea.

În prezent, micuţul de doar un an este internat la Spitalul Judeţean sub stricta supraveghere a medicilor, cu arsuri de gradul II şi III, în vreme ce mama lui a ajuns la Secţia de Psihiatrie după ce poliţiştii au audiat-o ore în şir. Se continuă cercetările în acest caz.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite