Trei morţi şi un rănit în urma unui grav accident de circulaţie pe DN79

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grav accident de circulaţie soldat cu trei morţi şi un rănit în această dimineaţă pe Drumul Naţional 79, în zona Zimand Cuz.Timp de mai bine de două ore circulaţia a fost restricţionată.

Trei persoane și-au pierdut viața în această dimineață, în jurul orei 08.30, pe DN 79 Arad-Oradea, în apropiere de Zimand Cuz, după ce maşina în care se aflau a intrat sub un TIR.

Maşina în care se aflau patru persoane, doi tineri ce urmau să se căsătorească şi bunicii băiatului a intrat într-o depăşire neregulamentară izbindu-se de un TIR care circula din direcţia opusă.

Autoturismul în care se aflau victimele a fost târât de autotren mai bine de zece metri. Ajunşi la faţa locului, echipele de intervenţie s-au chinuit mai bine de două ore să scoată victimele dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

CITIŢI ŞI: VIDEO Buzău: Carnagiu pe E85, în care au murit doi copii şi mama lor

„Intervenţia a fost foarte dificilă. A trebuit să apleăm la o macara de mare tonaj pentru a scoate victimele. Impactul a fost atât de puternic, încât din autoturism nu a mai rămas nimic. Şoferul şi pasagera din dreapta au fost striviţi sub cabina  autotrenului, în vreme ce tânărul din spate a fost proiectat în câmp şi a murit pe loc. Doar tânăra ce urma să se căsătorească în scurt timp a scapat

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite