VIDEO Buzău: Carnagiu pe E85, în care au murit doi copii şi mama lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi copii au murit, în această seară, împreună cu mama lor, într-un grav accident rutier produs pe E 85, între localităţile Limpeziş şi Mihăileşti. Alte cinci persoane au fost rănite. Trei autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier din judeţul Buzău.

Citiţi şi: Grav accident între Urziceni şi Buzău: trei morţi şi patru răniţi

Pe o ploaie torenţială de abia vedeai la câţiva metri în faţă, şoferul unui Logan care mergea spre Bucureşti a încercat să depăşească o Dacie aflată pe banda de urgenţă. Şoferul imprudent a pierdut însă controlul volanului, a lovit din spate Dacia şi a fost proiectat pe contrasens, chiar în faţa unui autoturism Opel, de unde a ajuns pe câmp. Loganul a fost izbit din lateral, iar soţia şi cei doi copii, un adolescent şi un băieţel de numai 2 ani, au murit pe loc.



Trupurile celor doi copii şi al mamei lor au fost scoase dintre fiare de echipele de la descarcerare. Minute în şir, medicii de la Ambulanţă au încercat să-i readucă la viaţă.



În Opelul lovit de şoferul imprudent se aflau doi soţi împreună cu copiii lor, de 9 şi 10 ani. Au fost la aeroport să o aducă acasă, la Huşi, pe mama  sosită din Italia. Au fost stabilizaţi şi acum sunt în afara oricărui pericol.

image



Poliţiştii nu au niciun dubiu în privinţa cauzelor accidentului. “Din primele evaluări rezultă că neadaptarea vitezei de către şoferul din Logan la carosabilul umed şi vizibilitate extreme de redusă, din cauza ploii torenţiale, au condus la producerea acestui nefericit eveniment”, a declarat comisarul Vasile Nicolae, de la Poliţia Rutieră Buzău.

Dacă va supravieţui, şoferul Loganului, care este militar la o unitate de aviaţie din Bucureşti, va răspunde în faţa legii pentru ucidere din culpă.

image
Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite