Bucuria arădenilor: tramvaiul 2 va fi reintrodus în trafic din februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tramvaiul de pe linia 2 va circula din februarie în paralel cu cel de pe linia 4
Tramvaiul de pe linia 2 va circula din februarie în paralel cu cel de pe linia 4

Consilierii locali au luat în considerare nemulţumirea arădenilor din cartierele Alfa şi Confecţii şi au decis să repună pe şine tramvaiul 2. De aproape un an de zile, arădenii din cele două zone au fost nevoiţi să îşi facă câte două abonamente lunar, pentru a ajunge la serviciu.

 „Dădeam în fiecare lună aproape 100 de lei numai pe transport. Până să ajung în centru, trebuia să schimb două tramvaie. O mare nedreptate din punctul meu de vedere. Am depus o serie de reclamaţii la primărie pentru ca linia 2 să fie readusă la viaţă”, a declarat Mirela Valer din Arad.

Din această dimineaţă, zeci de oameni s-au prezentat la tonetele de bilete pentru a-şi cumpăra abonamentul pe linia 2. Cu acesta, arădenii vor putea circula şi pe liniile cu traseu pe centru sau gară.

„Compania de Transport Public a pus deja în vânzare abonamentele pentru acest tramvai. Cu toţii am înţeles problema arădenilor, de aceea s-a decis ca linia 2 să-şi reia vechiul traseu”, a declarat în această dimineaţă Corina Drăghici, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Arad. Chiar dacă tramvaiul va circula o dată la o jumătate de oră, arădenii spun că preferă să aştepte după el, decât să schimbe în fiecare zi cel puţin patru tramvaie pentru a ajunge din Confecţii în centru.

CITEȘTE PE ACEEAȘI TEMĂ:

Arădenii din Alfa sunt nevoiţi să schimbe două tramvaie până în centru

Tramvaie moderne şi confortabile pentru arădeni

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite