UPDATE Tânărul bătut de poliţişti depune astăzi plângere împotriva acestora

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studentul de la medicină, care susţine că a fost bătut de poliţişti în urmă cu aproape o săptămână a declarat în această seară pentru Adevărul de Seară că nu se va lăsa până nu i se va face dreptate. Acesta are mai multe vânătăi pe corp.

Astăzi, bărbatul aşteaptă să primească raportul medico –legal, după care îi va acţiona în instanţă pe poliţişti.

,,Cei de la Medicină Legală au scris două pagini de observaţii în urma analizelor pe care le-au făcut. Am vânătăi pe tot corpul. Nu mi se pare normal ca de la un abţibil lipit pe maşina poliţiei să se meargă atât de departe”, spune George Bădoiu, tânărul agresat.

Bătut de poliţişti pentru că le-a lipit o maimuţă pe maşină

Băiatul de 27 de ani, care este şi licenţiat în economie îi acuză pe oamenii legii de faptul că se folosesc de un martor fals pentru a-şi salva pielea.

„Eu am martori care susţin că am fost bătut fără nici un motiv, doar pentru că am lipit acel abţibild de maşină pe care oricum, l-am dezlipit imediat. Martorii mei au fost la faţa locului, iar ei  au ca martor o singură persoană, care nu a fost la faţa locului în noptea respectivă. Acesta spune că eu am refuzat să le prezint poliţiştilor buletinul, lucru care nu este deloc adevărat. Toată lumea care era prezentă la incident m-a văzut cum aşteptam cu buletinul în mână pentru a-l prezenta oamenilor legii”, mai spune George Bădoiu.

Băiatul nu ştie numele poliţiştilor, care l-au agresat, dar îi recunoaşte oricând, deoarece a stat ore înregi la declaraţii.

,,După ce obţin raportul medico-legal voi depune atât plângere la Poliţie, cât şi la Procuratură”, spune tânărul.

Reprezentanţii Poliţiei spun că ancheta cu privire la cele petrecut în nosptea de luni spre marţi se află în derulare şi că aşteaptă să vadă dacă studentul va depune plângere. 

Bărbatul susţine că a fost lovit de doi poliţişti şi un jandarm, în timp ce era transportat cu maşina la sediul postului de poliţie din Micălaca, unde odată ajunşi, ar mai fi încasat în jur de 50 – 60 de pumni şi picioare. 

Şi mama băiatului spune că a fost agresată

Mama băiatului, Steluţa Sofia, medic de profesie spune că va merge până în pânzele albe pentru a-i face dreptate băiatului.

,,Luni, în jur de 12 noaptea m-a sunat fiul meu şi a spus să mă duc repede că poliţiştii i-au rupt mâinile. Am plecat în viteză. Când am ajund am găsit băiatul lovit tot. Am spus politişilor că am chemat salvarea să îl lase să meargă la spital şi pe urmă la declaraţii. M-am luptat cu ei să îl pot băga în salvare. M-au împins şi pe mine şi chiar mi-au sucit un deget. Eram agitată, speriată şi nervoasă. Am vorbit şi eu mai răspicat şi atunci au spus că sunt beată. Din contră ei miroseau a băutură. Le-am spus că sunt de acord să îmi facă analize numai după ce văd că fiul meu este bine. Mi-au luat şi carnetul. S-au purtat oribil”, spune mama băiatului, care de câteva zile umblă înebunită să îşi ajute fiul.

 După incidental din seara respectivă George Bădoiu a stat internat în spital timp  de două zile.


Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite