Bătut de poliţişti pentru că le-a lipit o maimuţă pe maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Vicenţu Bădoiu a vrut să scape de un autocolant în timp ce le arăta agenţilor actele de identitate, dar a ajuns la spital. Reprezentanţii Poliţiei Arad spun că dacă poliţiştii şi-au depăşit atribuţiile vor fi sancţionaţi disciplinar. Bărbatul agresat a spus că vrea să-i dea în judecată.

George Vicenţu Bădoiu, de 27 de ani, s-a dus în această dimineaţă la Medicina Legală, după ce timp de două zile a fost internat în spital. Tânărul, student la medicină şi licenţiat în economie, spune că a fost bătut acum trei zile de poliţişti. El are vânătăi pe corp şi doreşte ca agresorii să fie pedepsiţi. Tânărul spune că totul a pornit de la un autocolant cu o maimuţă lipit pe maşina poliţiei.

„Eram cu trei persoane din Bistriţa cărora le vindeam o maşină. Un echipaj al Poliţiei a oprit pentru a ne legitima. Am stat la rând să le arătăm buletinul, iar eu care eram ultimul am găsit în cornul pe care îl mâncam un abţibild cu o maimuţă şi l-am lipit de maşina poliţiei. M-au băgat în maşină, m-au lovit şi m-au transportat la Secţia de Poliţie din Micălaca”, spune tânărul. Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, spune că au început verificările. „Vom cerceta să vedem dacă poliţiştii au acţionat conform regulamentului, iar dacă nu, vor fi dispuse măsuri disciplinare”, spune Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite