Sesiunea a doua a bacalaureatului continuă şi astăzi cu proba orală la Limba Română

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii înscrişi în cea de-a doua sesiune a examenelor de bacalaureat continuă şi astăzi testarea la proba orală a Limbii şi Literaturii Române. În Arad sunt deschise două centre de examinare: Liceul de Artă şi Grupul Şcolar  “Aurel Vlaicu”.

Emoţiile candidaţilor sunt tot mai mari şi asta deoarece examenele vor continua zilele viitoare cu probele scrise, acolo unde camerele de supraveghere vor funcţiona cu la fel de multă stricteţe ca în prima sesiune.

BAC 2011: La Arad doar 166 de elevi trebuie să susţină probele orale la Bacalaureat

Tot zilele acestea se desfăşoară şi evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă şi tot acum se evaluează competenţele lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională. Din cauza numărului scăzut de candidaţi, tot ieri s-a desfăşurat şi proba orală în limba maternă, ce a avut loc la Liceul de Artă „Sabin Drăgoi“.

Evaluarea competenţelor digitale va avea loc în zilele de 25 – 26 august, iar din data de 29 august încep probele scrise. Prima probă scrisă este la limba şi literatura română.

Peste 2.800 de elevi vor susține azi, pentru a doua oară, Bacalaureatul

Pe data de 30 august are loc proba scrisă la limba şi literatura maternă, iar pe 31 august se desfăşoară proba obligatorie a profilului. Pe 2 septembrie are loc proba la alegere a profilului şi specializării.

Rezultatele de la sesiunea din toamnă de la Bacalaureat vor fi afişate pe 4 septembrie. În aceeaşi zi, elevii nemulţumiţi de notele obţinute la sesiunea a II-a vor putea să depună contestaţii, care vor fi soluţionate în perioada 5 – 6 septembrie, urmând ca rezultatele finale să fie afişate pe 7 septembrie.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite