Ioan Vivi Fizidean îşi aşteaptă sentinţa pentru dosarul în care este acuzat de înşelăciune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Arad au decis, în această dimineaţă, să pună o sentinţă în dosarul în care interlopul Ioan Vivi Fizidean este acuzat, alături de alte opt persoane, că a prejudiciat 35 de firme din Arad, Timişoara, Bucureşti, Oradea, Alba Iulia şi Sibiu.

Paguba adusă firmelor se ridică la 1.000.000 de lei şi a fost posibilă prin emiterea repetată a mai multor file CEC. Pentru acest caz, Ioan Vivi Fizidean a fost trimis în judecată în anul 2007, acuzat fiind de înşelăciune cu file CEC şi iniţiere de grup infracţional. Pe lista firmelor „ţepuite” de Ioan Vivi Fizidean se regăseşte şi Ministerul Finanţelor, unde interlopul a adus un prejudiciu de peste 100.000 de lei.

„Sentinţa din această dimineaţă a mai fost amânată anul trecut la ultima înfăţişare care a avut loc. Astăzi s-a judecat cazul, iar în cursul acestei zile, acuzaţii vor putea afla care le este pedeapsa finală. Cel mai probabil, sentinţa se va face publică după ora 14.00”, a declarat în această dimineaţă Diana Dărăban, purtător de cuvânt al Tribunalului Arad. Inculpatul este judecat şi în dosarul Clanului Uţu Rohozneanu.

CITEŞTE PE ACEEAŞI TEMĂ:

Interlopii arădeni au revenit în instanţă

Arad: Clanul lui Uţu Rohozneanu a determinat două familii din Arad să părăsească ţara de frica lor

Arad: Procesul Clanului Împăratului Uțu Rohozneanu sabotat de electrica

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite