Arad: Clanul lui Uţu Rohozneanu a determinat două familii din Arad să părăsească ţara de frica lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Clanul lui Uţu Rohozneanu a determinat două familii din Arad să părăsească ţara de frica lor
Arad: Clanul lui Uţu Rohozneanu a determinat două familii din Arad să părăsească ţara de frica lor

Doi oameni, împreună cu familiile lor cu tot, au părăsit ţara din cauza bătăilor şi a ameninţărilor primite de la locotenenţii lui Rohozneanu.

Îşi făceau singuri legea

Tinerii au povestit anchetatorilor cum Edy Naposim i-a bătut şi i-a furat unuia dintre ei un lanţ de aur, care valora 6.500 de lei. Întâmplarea a avut loc în barul „Godfather”, proprietarul acestuia fiind ginerele lui Beleiu Gheorghe.

Edy împreună cu Dragoman Marius i-au luat la bătaie pe cei doi, lovindu-i cu pumnii şi cu mânerul unui cuţit peste faţă. Conform rechizitoriului,  în ajutorul celor doi copii ai „Împăratului” au sărit şi Vaştag Marius şi Moldovan Sebastian.

Interlopii i-au furat victimei un lanţ de aur

În document se mai arată că, în timpul bătăii, Misaraş Edy a luat de la gâtul uneia din victime un lanţ de aur, apoi a început să arunce cu mesele prin bar.. Locotenenţii lui Uţu i-au pus pe cei doi să îngenuncheze în faţa lor, i-au mai lovit de câteva ori, i-au scuipat şi au părăsit barul.

Au părăsit ţara

La câteva zile după întâmplare, în rechizitoriu se arată că Fizidean, Beleiu şi Rohozneanu s-au autoinvitat la domiciliul victimelor pentru a-i convinge să-şi retragă plângerile formulate în urma bătăii primite. După mai multe ameninţări şi sub pretextul ''vă arătăm că noi conducem Aradul'' victimele şi-au retras plângerile.

De frică, victimele şi-au retras şi plângerile
Pentru a fi sigur că îşi vor retrage plângerile, Rohozneanu le-a angajat un avocat cu care aceştia s-au prezentat la poliţie. Plângerile au fost, desigur, retrase. Conform rechizitoriului, ameninţările au continuat chiar dacă victimele au făcut întocmai ce le-a spus Rohozneanu, Fizidean şi Beleiu. De frică, victimele au părăsit România.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite