UPDATE Reprezentanţii Bingo Metropolis nu ştiu dacă vor valida premiul câştigat de fostul şef al vămii Nădlac, care e acum arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Milan Gubic, fostul şef al vămii Nădlac, arestat de curând pentru luare de mită a câştigat o Dacia Duster la Super Bingo Metropolis. Numele lui Milan Ştefan Gubic apare pe site-ul Super Bingo Metropolis printre câştigătorii autoturismelor Dacia Duster la extragerea de Paşte.

Ora 10.00

Autoturismul în valoare de 15.000 de euro a fost câştigat de nimeni altul decât fostul şef de vamă de la Nădlac şi fostul candidat la primăria oraşului, în ciuda faptului că acesta se află după gratii.

Ora 13.00

Având în vedere că fostul şef al vămii Nădlac se află după gratii pentru luare de mită, reprezentanţii Bingo Metropolis spun că nu sunt convinşi că premiul va fi validat. Aceştia recunosc că este vorba despre Milan Gubic din Nădlac, vameşul acuzat că a luat mită în mod repetat şi nu ştiu exact cine a jucat în numele lui.

Predarea lui Milan Gubic naşte controverse printre arădenii din orașul Nădlac

Șeful vameșilor de la Moravița, Milan Gubic s-a predat ieri dimineață

“Este vorba despre domnul Gubic din Nădlac, fostul şef al vămii. Nu ştim sigur dacă premiul va fi sau nu validat, având în vedere că dânsul se află după gratii cum nici nu ştim cine a jucat biletul pe numele lui”, a declarat în exclusivitate pentru Adevărul de Seară Arad, Radu Lungu, director zonal Bingo Metropolis.

Nădlăcaniii discută despre norocul orb a lui Cubic

Numele lui Gubic apare pe site-ul oficial al jocului şi pe o listă lipită pe standul vânzătorilor ambulanţi de bilete Bingo din Arad. “Nu încape îndoială că e vorba de fostul vameş, cu toate că în Nădlac există mai multe familii cu acest nume. Toţi vorbesc pe la colţuri că domnul Gubic a câştigat o maşină la Bingo dar nu îşi pot imagina cum a putu să pună un bilet atâta timp cât el este după gratii de atâta vreme”, a spus Mihai Stăniş din Nădlac.

image

“Ban la Ban trage!”

Alte persoane din acelaşi oraş spun că familia Gubic nu este de condamnat şi că proverbul “Ban la Ban trage” se adevereşte în această situaţie. “E liber să joace cine vrea la acest joc aşa că nu văd care este problema dacă domnul Gubic a câştigat o maşină. E posibil ca rudele lui să fi jucat în numele fostului vameş. Bine se spune că toţi cei înstăriţi au noroc”, e de părere un alt nădlăcan, Eugen Viriciu.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite