Predarea lui Milan Gubic naşte controverse printre arădenii din orașul Nădlac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arestarea vameşului Milan Gubic a stârnit panică şi bârfe în rândul arădenilor din Nădlac, oraşul său de rezidenţă. Milan Ştefan Gubic, fostul şef al vameşilor de la Moraviţa, cercetat în dosarul „Corupţia în Vămi”, s-a predat anchetatorilor.

Milan Gubic din Nădlac a fost căutat de poliţişti aproape două săptămâni. Imediat după ce s-a predat, fostul şef de la Moraviţa a fost introdus în arest. Timp de 15 ani, Milan Gubic a fost şef de tură la Vama Nădlac. În 2008, acesta a candidat la funcţia de primar al oraşului Nădlac.

Ulterior, a demisionat însă din partid. Cazul lui Gubic a fost dezbătut astăzi pe la toate colţurile oraşului Nădlac. În piaţă, oamenii vorbeau despre cel pe care îl considerau un om bun şi respectuos, în vreme ce alţii spuneau că poliţia şi-a făcut, în sfârşit, datoria. „Din câte ştiu eu, provine dintr-o familie cu bun-simţ. M-am şi mirat când am auzit că este cercetat în dosar, ba mai mult, a fost dat dispărut de la domiciliu. O cunosc pe soţia dânsului şi pot spune despre ea că este o femeie cumsecade”, a spus, în această dimineaţă, Ovidiu Micluţ, din Nădlac.

Orice minune ţine trei zile


Oamenii din Nădlac mai spun că scandalul se va mai dezbate pe la porţi pentru încă cel mult trei zile. „Toată vâlva şi parada care are loc acum se va stinge peste un timp, fără urmări, toţi vor fi liberi şi îşi vor continua activităţile obişnuite. Poate va fi condamnată femeia de serviciu şi măturătorul de stradă cu suspendare”, a spus Ilie Stan, un alt nădlăcan.

Arădeanul Milan Gubic se laudă cu o avere impresionantă: un apartament şi trei case în Nădlac, un apartament în Timişoara, patru hectare de pământ la Ghioroc, o firmă de transport şi mai multe case de schimb valutar. „E bine că în sfârşit s-a făcut dreptate pentru că prea aveau vameşii aceştia de toate: de la vile până la maşini de lux. Asemenea averi nu pot fi justificate din salariul de bugetar”, a spus un alt nădlăcan, Viorel Cheleş. Cât despre urmările scandalului, oamenii spun că nu cred că se va îmbunătăţi activitatea din vămile cu Serbia sau Republica Moldova.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite