Scandal conjugal la un bloc din Micălaca: soţul şi-a găsit soţia cu amantul în pat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost solicitată, prin apelul unic de urgenţă 112, intervenţia jandarmilor pentru aplanarea unui scandal conjugal.

O persoană de sex masculin a solicitat sprijinul forţelor de ordine, anunţând faptul că a fost victima unei agresiuni.
Echipajul de jandarmi, ajuns la faţa locului, l-a identificat pe cel care a făcut apelul, un bărbat în vârstă de 31 de ani, domiciliat în cartierul Micălaca din municipiul Arad. 

Bărbatul le-a declarat jandarmilor că a fost nevoit să intre pe geam în propria locuinţă, situată la etajul unu al unui imobil, deoarece avea indicii că soţia sa se află în apartament împreună cu o persoană străină. Intrat în locuinţă, bărbatul a fost agresat de respectiva persoană, numitul Robert F., în vârstă de 21 de ani, domiciliat în municipiul Arad.

Ca urmare a loviturilor primite, cel agresat a suferit leziuni în zona feţei şi pe corp. Agresorul a încercat să scape, sărind pe geam de la etajul unu, dar a fost prins în scurt timp de jandarmi. O ambulanţă chemată la faţa locului a condus persoana agresată la Spitalul Judeţean Arad pentru îngrijiri medicale.  Jandarmii i-au întocmit lui Robert F. actele premergătoare începerii urmăririi penale.
     

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite