Rezultate la titularizare 2011 Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În judeţul Arad, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean au scos la concurs un număr de 90 de posturi titularizabile. La examenul de mâine vor participa însă 1000 de candidaţi.

Ca în fiecare an, concurenţa pentru un post în şcolile din judeţul Arad este enorm de mare. De această dată au fost scoase la concurs 90 de posturi, în vreme ce 1000 de arădeni îşi doresc să ocupe funcţia de profesor în una din şcolile din judeţ.

“Cea mai mare concurenţă este la educatoari, la profesorii de Limba Română şi la cei de Limba Engleză. În fiecare an ne confruntăm cu un număr mult mai mare de candidaţi faţă de cel al locurilor disponibile”, a declarat Laura Putnic, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad.

Camere şi la titularizare

Reprezentanţii inspectoratului au anunţat că sistemul cu camere de supraveghere în sălile de examinare va fi utilizat, în premieră, şi în cazul titularizării profesorilor.

„Am decis să facem acest lucru, pentru că am văzut efectul pe care l-au avut camerele de supraveghere la Bacalaureat. Rezultatele au fost corecte şi ne dorim să înlăturăm toate suspiciunile şi în ceea ce priveşte examenul de titularizare al profesorilor“, spune prefectul Călin Bibarţ.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite