Rezultate Bacalaureat 2011 Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fii primul care află rezultatele la Bacalaureat 2011 pentru Arad. Primul an în care examenele naționale s-au desfășurat sub stricta supraveghere a camerelor video a dat mari bătăi de cap absovlenților. Rămâi și duminică pe arad.adevarul.ro să afli primul ce notă ai luat la BAC.

Peste 4.600 de elevi din judeţ au susținut în aceste zile examenul național de Bacalaureat. “În judeţul nostru sunt organizate 12 centre de examen. Numărul de candidaţi înscrişi este de 4.641”, a declarat Mirela Aldescu, inspector şcolar general.

Opt băieţi şi două fete vor fi nevoiţi să susţină examenul de Bacalaureat abia în toamna anului viitor, după ce au fost eliminaţi din examen la proba scrisă ce s-a desfăşurat la matematică şi istorie.

Celor zece li se alătură și cele două fete de la Pecica şi Gurahonţ, care au fost prinse cu fiţuici la proba de limba şi literatura română ce a avut loc luni.
Cei zece sunt absolvenţii următoarelor unităţi de învăţământ: Liceul de Artă „Sabin Drăgoi“, Liceul Particular nr. 1, Grupul Şcolar „Aurel Vlaicu“, Grupul Şcolar „Atanasie Marienescu“ Lipova, Grupul Şcolar „Vasile Juncu“ Miniş, cu câte un candidat eliminat. De la Liceul Sportiv au fost eliminaţi doi absolvenţi, în timp ce recordul îl deţine Grupul Şcolar din Sântana, cu trei eliminaţi.

Doi dintre cei zece eliminaţi nu şi-au predat telefoanele mobile, iar în momentul în care au fost prinşi de către supraveghetori cu aparatele asupra lor au fost eliminaţi din examen. Majoritatea candidaţilor s-au plâns în special de gradul ridicat de dificultate al subiectelor de la matematică. Astăzi a avut loc ultima probă a examenului cu o materie la alegere: geografie, istorie, filozofie, chimie, fizică, biologie sau informatică.

Rămâi și mâine pe arad.adevarul.ro să afli primul ce notă ai luat!

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite