Profesorul acuzat că a lovit un elev se scuză în fața conducerii instituției în care predă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paul Căprar, profesorul de 25 de ani acuzat de un părinte că a ridicat mâna la fiul lui, a trimis un raport către conducerea Școlii Speciale în care explică că nu el se face vinovat de leziunile minorului.

“În data de 16 februarie 2010, elevii Prială Adrian și Prială Daniel au venit la clasă cu suma de 100 de lei pentru a cumpăra telefonul unui alt coleg. Coordonatorul de activitate a aflat de existența banilor și i-a cerut pentru a evita să fie furați. Banii au fust puși în dulapul metalic al școlii până când unul din părinți ar fi venit să-i ridice”, declară profesorul Căprar.

Profesorul povestește că o zi mai târziu, diriginta clasei în care învață cei doi gemeni l-a sunat pe tatăl lor pentru a se informa dacă într-adevăr banii au fost primiți de la părinți.

“Tatăl a declarat că nu el le-a dat banii, ci soția lui. Următoarea zi, vineri 19 februarie, mama celor doi a venit la școală pentru a recupera banii”, continuă profesorul. Acesta mai spune că în pauza de prânz,  frații Prială au bătut două fete, colege de școală. Văzându-le pline de sânge, alți doi colegi mai mari au sărit în ajutorul fetelor și i-au bătut pe cei doi gemeni.

A încercat să aplaneze un conflict

Paul Căprar, cu toate că a fost de serviciu în acea zi, nu s-a aflat în cureta școlii în momentul altercației, ci într-o altă clădire, pentru a anunța câți copii vor servi masa.

“Când am venit în curtea școlii am obsevrat că cele două eleve aveau nasul plin de sânge. Eu doar i-am certat pe frații Prială, iar la puțin timp a venit mama lor și m-a acuzat că i-am înjurat și agresat. În aceeași zi, la ora 13.00 am părăsit școala iar luni, 22 februarie am fost înștiințat că părinții celor doi gemeni au depus o plângere penală pe numele meu pe motivul că i-aș și fat o palmă elevului Prială Daniel și că am pus alți doi elevi să-l bată”, spune profesorul.

Potrivit polițiștilor ancheta este încă în desfășurare, timp în care profesorul Căprar vine la școală, după programul normal de lucru.

Vezi în drepata o galerie foto cu raportul întocmit de profesorul bătăuș.

MAI CITEȘTE ȘI:

O bătaie între elevi s-a finalizat cu un dascăl scos la raport

Nuțica Crăciun, profa bătăuşă este pusă la zid de două instanţe

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite