O bătaie între elevi s-a finalizat cu un dascăl scos la raport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii au ieşit în pauză să joace fotbal
Elevii au ieşit în pauză să joace fotbal

Un alt posibil caz de violenţă în şcoală dă peste cap activitatea inspectorilor şcolari. Laurenţiu Prială, tatăl unui băiat de 13 ani din Ineu acuză un profesor de română de la Şcoala Specială că i-ar fi bătut fiul. Mama elevului a depus, ieri, o plângere împotriva profesorului la secţia de poliţie din Şiria.


„Dacă se dovedeşte că profesorul l-a agresat pe minor se vor lua măsurile care se impun”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

Implicat în scandal

„Eu unul nu cred că acest profesor a ridicat mâna la băiat pentru că niciodată nu am avut probleme cu el. Astăzi am primit un referat cu întregul incident astfel că vom începe o anchetă internă”, a declarat Ioan Nicodim, directorul Şcolii Speciale din Şiria. În ceea ce-l priveşte pe Paul Căprar de 25 de ani, profesorul de la Şcoala Specială, inspectorii şcolari spun că acesta nu este vinovat. „Profesorul a încercat doar să despartă un grup de elevi care se băteau, în timpul pauzei. Băiatul agresat a fost lovit de un coleg”, a declarat Nicolae Pellegrini, inspector adjunct.

Incidentul de la Ineu a apărut la doar câteva săptămâni după ce Nuţica Crăciun, profesoara de română de la Generală nr. 2 din Arad i-a rupt mâna unei eleve pe motivul că nu a vrut să ridice un caiet.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite