Primarul din Vinga, Lucian Stoicu, este acuzat că deține funcția ilegal.Vezi aici dovada!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă faptul că ocupă funcția de edil șef a comunei Vinga, Lucian Stoicu a ocupat și funcția de administrator la o firmă.  Edilul șef  neagă vehement acuzele, deși actele spun cu totul altceva.

Primarul comunei Vinga este acuzat că a încălcat legea timp de mai bine de trei ani de zile. În documentele înregistrate la Oficiul Registrului Comerțului, edilul șef din Vinga apare ca fiind administratorul unei firme imediat după ce a fost reales să ocupe fotoliul de primar, mai exact în anul 2008.

Acest lucru însă contravine articolului din lege,care spune că „Funcţia de primar (...)este incompatibilă cu funcţia de (...) administrator sau orice funcţie de conducere ori de execuţie la societăţile comerciale”. Cu toate acestea, primarul nu a ținut cont de prevederile legale și dacă în 2004 a avut doar calitatea de asociat, patru ani mai târziu, primarul și-a schimbat statul în cadrul firmei.

Lucian Stoicu însă, nu îşi face griji şi pretinde că nu are probleme cu legea. Mai mult, primarul neagă că ar fi deținut de când este primar calitatea de administrator.

Citește mai multe dezvăluiri despre acuzele primarului din Vinga în săptămânalul Adevărul de Seară Arad


Vezi aici dovada că primarul a ocupat funcția de administrator

image
image
image
image
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite