VIDEO Primarul Gheorghe Falcă a realizat un film, din avion, la noua autostradă a orașului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viitoarea autostradă atrage investitorii în zonă
Viitoarea autostradă atrage investitorii în zonă

Viitoarea autostradă Arad-Timișoara și centura în regim de autostradă au fost filmate de la înălțime, chiar de către primarul Gheorghe Falcă. Filmul durează 17 minute.

Edilului șef i-a venit această idee tocmai ca să le demonstreze arădenilor care cred că nu se lucrează la autostradă sau care nu au reușit să vadă care este stadiul lucrărilor, că defapt ele înaintează de la o zi la alta. 

„Nu îţi dai seama de amploarea lucrărilor şi de evoluţia lor decât aşa. Autostrada e în câmp şi oamenii nu cred că ea se construieşte pentru că nu e la fel de vizibilă ca oricare altă lucrare. Filmul care redă în întregime traseul autostrăzii şi stadiul lucrărilor pe acest tronson te ajută să înţelegi mai bine în ce punct al investiţiei ne găsim”, a explicat Gheorghe Falcă.

Primarul nu s-a ferit să recunoască că este prima prezentare de acest gen din România şi că astfel de prezentări ar trebui să aibă loc o dată la două luni pe mai toate şantierele mari din ţară, pentru a vedea efectiv stadiul lucrărilor.

Autostradă cu blestem pentru şase sute de familii de la periferia Aradului

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite