Pregătirile pentru “Zilele Oraşului Nădlac” sunt pe ultima sută de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În weekendul care va urma, nădlăcanii vor avea parte de două zile de sărbătoare, muzică de calitate, spectacole în aer liber şi o serie de surprise, toate dedicate “Zilelor Oraşului”. Oficialităţile au anunţat că au intrat în linie dreaptă cu pregătirile.

Ediţia a ajuns la numărul VII şi se va bucura de cea mai importantă lansare pe care a avut-o Nădlacul vreodată: tentativa unui record mondial şi anume cel mai lung cercel din lume.

”Şi este foarte bine că sărbătoarea oraşului nostru are loc în acest final al lunii august deoarece s-au strâns deja roadele pământului şi ale anului şi oamenii se pot bucura în voie de tot ce au realizat în decursul unui an. Tocmai de aceea, în fiecare an, sărbătoarea oraşului a fost mai frumoasă, mai importantă şi cu tot mai mulţi oaspeţi din afara graniţelor ţării”, a declarat Gheorghe Suciu din Nădlac.

Evenimentele planificate cu ocazia zilelor oraşului Nădlac din perioada 27 – 28 august sunt organizate de Primaria Oraşului Nădlac, Consiliul Local şi Casa de Cultură. Această a VII-a ediţie va fi presărată cu evenimente dintre cele mai frumoase, variate şi pentru toate gusturile.

Incepând de la diferite expoziţii sau „prezentări” ale meşterilor populari, sărbătorirea familiilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, înmânarea unor diplome personalităţilor oraşului şi până la jocuri sau întreceri sportive pentru copii ori momente muzicale sau folclorice, evenimentul organizat cu ocazia zilelor oraşului Nădlac va oferi tuturor celor ce vor participa la sărbătoarea din Parcul Central al oraşului un nou prilej e a petrece timpul liber într-un mod cât mai plăcut şi frumos.Cu acest prilej designerul Adrian Haiduc anunţă că urmează ca în cadrul evenimentului să prezinte o tentativă de record mondial.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite