Nădlăcanii au avut parte de o distracţie pe cinste la sărbătoarea dedicată „Zilelor Oraşului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întreaga suflare din Nădlac a profitat la maxim de petrecerile dedicate “Zilelor Oraşului”,  au gustat din produsele tradiţionale, au cântat şi au dansat alături de oficialităţile oraşului şi de invitaţii din străinătate.

Faptul că Nădlacul a intrat în Cartea Recordurilor prin omologarea celui mai lung cercel din lume confecţionat de către designerul Adrian Haiduc, va introduce în istoria lumii oraşul arădean.

image

La festivităţile din cadrul “Zilelor Oraşului” s-au decernat Diplome de Excelenţă unui număr de 11 personalităţi ale oraşului pentru merite deosebite în diferite sectoare ale vieţii sociale, culturale şi ştiinţifice, diplome de aur pentru nouă familii care au sărbătorit 50 de ani de căsătorie şi diplome de merit pentru familiile care s-au preocupat în mod deosebit pentru întreţinerea spaţiului verde din faţa casei.

image

“Finalul celor două zile a fost unul deosebit, totul a fost superb, oamenii au cântat, au dansat, s-au bucurat şi au petrecut aşa cum numai ei ştiu să o facă. Atmosfera „incendiară” de duminică seara a făcut ca locuitorii şi invitaţii să se simtă atât de bine încât nu le mai venea să plece acasă, vrând încă o data să demonstreze, dacă mai era necesar, că acesta e spiritul Nădlacului şi al locuitorilor lui”, a mărturisit Gheorghe Suciu din Nădlac.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite