Locuitorii cartierului Micălaca au primit recomandări din partea poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii au oferit sfaturi și pliante arădenilor
Polițiștii au oferit sfaturi și pliante arădenilor

Poliţiştii de proximitate şi cei de la Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au organizat  o  nouă acţiune de prevenire a furturilor din autoturisme.

De această dată, poliţiştii  sau deplasat  în cartierul Micălaca, zona 300, unde au oferit arădenilor aflaţi la cumpărături, recomandări preventive şi materiale informativ-preventive, pe această temă.

Poliţiştii i-au sfătuit pe arădeni să acorde o mai mare atenţie siguranţei propriilor autoturisme, evitând să lase în acestea bunuri care ar putea tenta hoţii, să se asigure tot timpul că au încuiat portierele, geamurile, să nu lase în autoturism pe timp de noapte acte, aparatură electronică detaşabilă sau alte valori.

“Poliţiştii au oferit celor cu care au stat de vorbă materiale promoţionale realizate cu sprijinul Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Arad. Scopul acestor activităţi este de a responsabiliza cetăţenii cu privire la diminuarea riscului victimal şi  reducerea fenomenului infracţional”, a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite