Liga Pensionarilor din Arad s-a mutat în casă nouă pentru a reduce plata chiriei lunare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii organizaţiei susţin că au primit reclamaţii din partea pensionarilor arădeni care se plângeau de distanţa până la vechea locaţie. Astfel, aceştia anunţă pensionarii că liga s-a mutat într-un imobil situat  în strada Hunedoara, Nr 4.

În acest sens, conducerea Ligii a scos deja  „roadele” noii conduceri care, s-a mutat în „casă nouă”, locaţie care a fost cumpărată de tocmai pentru a nu plăti nişte chirii exorbitante către diferitele persoane sau societăţi imobiliare. 

Reprezentanţii organizaţiei susţin că au primit reclamaţii din partea pensionarilor arădeni care se plângeau de distanţa până la vechea locaţie. Astfel, aceştia anunţă pensionarii că liga s-a mutat într-un imobil situat  în strada Hunedoara, Nr 4, aproape de staţia de tramvai, fapt care uşurează accesul vârstnicilor arădeni.

După ce o perioadă îndelungată de timp, Liga Judeţeană şi Filiala Municipală a Pensionarilor şi-a desfăşurat activitatea într-un imobil din spatele UTA, organizaţia şi-a mutat sediul. Motivele – costuri ridicate, achitate pentru o locaţie închiriată şi zeci de reclamaţii venite din partea pensionarilor, nemulţumiţi de distanţa pe care o aveau de parcurs până la vechea locaţie.

„Ne-am mutat sediul după jumătatea acestei luni. Înainte, când eram în zona UTA primeam reclamaţii din partea pensionarilor, cărora le era greu să se deplaseze până  la noi, fiind o distanţă mare de la staţia de tramvai. Acum nu   mai avem această problemă, pentru că suntem chiar foarte aproape de staţia de tramvai“, a decla rat Ilie Cerna, preşedintele de onoare al Ligii Judeţene a Pensionarilor Arad.

Costurile sunt motive întemeiate pentru care reprezentanţii organizaţiei au luat decizia de a se muta din vechiul sediu. Potrivit preşedintelui organizaţiei, Costică Corodescu, Liga Judeţeană a Pensionarilor achita lunar unei firme din domeniul imobiliar o chirie de 3.000 de lei. La noul sediu, organizaţia va achita o rată mai mică decât chiria plătită înainte, pentru un imobil ce în timp va deveni proprietatea organizaţiei.

Valoarea părţii de imobil în care îşi desfăşoară activitatea Liga Pensionarilor este de 40.000 de euro. În aceeaşi clădire îşi mai desfăşoară   activitatea şi Casa de Ajutor Reciproc „Solidaritatea“. Liga este situată la primul etaj, suprafaţa dispo¬nibilă fiind de peste 100 de metri pătraţi.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite