La Academia Arădeană de Lideri va preda un fost subsecretar de stat pe probleme militare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cropsey se va implica şi ca formator în cursurile Academiei Arădene de Lideri
Cropsey se va implica şi ca formator în cursurile Academiei Arădene de Lideri

Înscrierile la Academia Arădeană de Lideri mai au loc până în data de 30 iunie, la ora 24.00, deoarece a fost prelungit termenul cu trei zile.  Astfel, cei care vor să facă parte din proiectul multi-anual al Mişcării Arădene sunt rugaţi să intre pe website-ul Asociaţiei: www.miscarea-aradeana.ro/academia şi să urmeze instrucţiunile de înscriere.

Totodată, începând cu această săptămână, Mişcarea Arădeană începe să prezinte personalităţile implicate în proiect.

Un prim membru al Board of Advisors al Academiei Arădene de Lideri este Seth Cropsey. Apreciat expert american în politică, diplomaţie, securitate internaţională şi media, acesta va consilia echipa de proiect a Mişcării Arădene cu privire la temele abordate.

Totodată, Cropsey se va implica şi ca formator în cursurile Academiei Arădene de Lideri. Fostul Director de Politici al „Vocii Americii” va pregăti arădenii cu calităţi de lideri pe teme de strategie, comunicare şi relaţionare cu mass-media.

Printre poziţiile ocupate de-a lungul anilor de Seth Cropsey se numără cele de subsecretar de stat pe probleme militare în Guvernările Ronald Reagan şi George W. Bush, director al International Broadcasting Bureau, senior member al Hundson Institute şi autor a numeroase publicaţii pe teme de diplomaţie şi politici militare.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite