Jandarmii arădeni au împărţit cadouri copiilor de la Centrele de minori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii l-au adus pe Moş Crăciun la copiii din centrele de minori
Jandarmii l-au adus pe Moş Crăciun la copiii din centrele de minori

Cu prilejul Sfintelor Sărbători de Crăciun, jandarmii arădeni au desfăşurat o activitate de binefacere, în spiritul acestui eveniment, pentru a reda zâmbetul şi o rază de speranţă copiilor de la Centrul de primire minori şi de la Adăpostul de zi şi de noapte pentru copiii străzii „Morcoveaţă” din Arad.  

Citeşte şi:

Moş Crăciun există cu adevărat doar la Braşov

Moşul a dăruit copiilor cadouri conţinând dulciuri, fructe, jucării şi produse cu motiv specific, fiind răsplătit cu poezii şi colinzi de toţi copii prezenţi de la cel mai mic la cel mai mare.

Spiritul Crăciunului constituie un prilej de bucurie pentru fiecare dintre noi, iar în aceste momente trebuie să ne gândim cu afecţiune şi înţelegere la cei pentru care destinul nu a fost aşa darnic.

„Prin acest simplu act de caritate făcut din suflet, prin contribuţia benevolă a personalului inspectoratului, copiii au descoperit pentru câteva clipe frumuseţea sărbătorilor şi avem convingerea că prin gestul nostru am adus un strop de bucurie în sufletele acestora”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite