Indicatoare buclucaşe pe stradă Zefir din cartierul Micălaca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodor Bejan ne arată indicatoarele
Teodor Bejan ne arată indicatoarele

Ca la noi la nimeni! Aşa spun şoferii care circulă pe strada Zefir din cartierul Micălaca. La fiecare capăt al străzii este montat un indicator cum este normal, însă anormalitatea este că ele derutează conducătorii auto.

Cei care locuiesc pe strada respectivă spun că nu se pot respecta semnele.

„Nu se poate aşa ceva, la un capăt al străzii este sens unic şi la celălalt se permite circulaţia. Cum intri pe stradă de pe Calea Radnei semnul arată sens unic şi interzis autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 1,5 t şi la celălalt capăt semnul arată interzis autovehiculelor mai mari de 3,5 t şi nici un alt semn”, spune Teodor Bejan, localnic.

Un vecin a lui Teodor Bejan spune că nici nu a observant acest lucru.

„Acum locuieşte fiica mea aici, eu intru pe strada din capătul în care îmi arată că este permis. Nu ştiam că este sens unic. Oricum nu ştim ce se întâmplă cu strada asta. La poliţie este trecută Zefirului şi când trebuie să scoatem un CF este Zefir. Aici totul este încurcat”, spune Manuel Rusu.

image

Reprezentanţii Poliţiei Rutiere au spus că nu ştiau acest lucru şi că vor rezolva problema cât mai urgent. „Îi vom anunţa şi pe cei de la primărie şi vom trimite o echipă în zonă să facă verificări.”, spune comisar Gheorghe Dărău, şeful Poliţiei Rutiere pe municipiu.  

În municipiul Arad au mai fost probleme de acest gen, un exemplu este cel din zona Teatrului, unde un semafor arata în acelaşi timp atât culoarea roşie cât şi verde intermitent la dreapta.

Spaţiul public are prea puţine toalete. Turiştii sunt obligaţi să mergă în cafenele

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite