Femeia bătută crunt de soţ şi-a revenit şi a dat declaraţii în faţa procurorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul bărbatului a fost supus unei necropsii
Trupul bărbatului a fost supus unei necropsii

Cazul de la Zimand Cuz, unde un bărbat s-a spânzurat după ce şi-a bătut soţia, este pe cale să se soluţioneze. Procurorii au aflat cum a ajuns Ancuţa Ştefanca în stare de inconştienţă, abandonată într-o baltă de sânge şi la un pas de moarte.

După ce a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, Ancuţa Ştefanc, femeia care a fost găsită aproape moartă la sfârşitul săptămânii trecute  în curtea casei, şi-a revenit şi a reuşit să stea de vorbă cu procurorii.

Procurorii arădeni au de-a face un un caz suspect: soţ spânzurat și soţie bătută

Femeia le-a povestit poliţiştilor că nu îşi aduce aminte cu exactitate din ce cauză a început să se certe cu soţul ei, cert e că acesta a lovit-o de mai multe ori, în zona capului, cu un lanţ.

„Când soţul s-a întors de la înmormântarea din sat, îmi aduc aminte că s-a aşezat în pat. La un moment dat eu am scăpat telecomanda de la televizor pe jos. Cred că din această cauză s-a înfuriat Ioan pe mine, dar nu mai îmi aduc aminte sigur”, a explicat Ancuţa Ştefanca de 64 de ani. Femeia le-a mai spus oamenilor legii că soţul ei a alergat-o prin curtea casei şi a aruncat telecomanda spre ea. Speriată, femeia a ieşit în stradă să ceară ajutorul vecinilor. Soţul a prins-o din urmă şi a lovit-o cu un lanţ în zona capului.

„Îmi aduc aminte că am căzut în stradă, la colţul casei, după ce m-a lovit rău de tot cu o bucată de lemn în cap”, a adăugat victima. Fiul Ancuţei le-a spus procurorilor că mama lui este acum în afara oricărui pericol, dar că ea încă  nu a aflat că bărbatul alături de care a stat aproape 30 de ani, s-a spânzurat.

Se aşteaptă rezultatul autopsiei

Trupul bătrânului Ioan Ştefanca a fost supus unei necropsii, iar procurorii spun că aşteaptă rezultatul acesteia pentru a pune punct cazului. „Din punctul nostru de vedere cazul este aproape încheiat. Din declaraţiile victimei reiese că Ioan Ştefanca şi-a bătut crunt soţia, după care speriat că a omorât-o, s-a sinucis. Aşteptăm şi rezultatul autopsiei pentru soluţionarea cazului”, a declarat în această dimineaţă Florin Roman, procuror criminalist.

Un bărbat din Zimand Cuz și-a bătut soția cu sălbăticie iar apoi s-a omorât

Incidentul a avut loc sâmbătă, 27 februarie, când fiul celor doi soţi şi-a găsit mama într-o baltă de sânge, iar tatăl spânzurat în curtea casei din Zimand Cuz.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite