Procurorii arădeni au de-a face un un caz suspect: soţ spânzurat și soţie bătută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corpul bărbatulu a fost ridicat sub ochii vecinilor îngroziţi
Corpul bărbatulu a fost ridicat sub ochii vecinilor îngroziţi

Până nu demult erau printre cei mai apreciați oameni din satul Zimand Cuz, județul Arad, iar astăzi nimănui nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat în familia lui Ștefanca.

Procurorii de caz au de-a face cu un incident suspect atâta timp cât vecinii celor doi declară că aceștia s-au înțeles de minune.adă ce s-a întâmplat în familia lui Ștefanca. Aseară, imediat după s-au întors de la o înmormântare, Ancuţa Ştefanca, de 64 de ani, care acum se zbate între viață și moarte, a mers până la alimentara din sat pentru a face câteva cumpărături.

După nici trei ore, fiul celor doi soți și-a găsit mama într-o baltă de sânge, zăcând la pământ, iar pe tatăl său, Ioan Ştefanca, în vârstă de 67 de ani, cu o funie în jurul gâtului, mort. „Erau niște oameni gospodari, pe care nu i-am auzit niciodată să se certe. Nu am auzit zgomote, nu pot să cred ce s-a întâmplat”, a povestit Mărioara Mihnea, vânzătoare la o alimentară din Zimand Cuz.

Tentativă de crimă neelucidată

Speriat, fiul celor doi soți a sunat de urgență la Ambulanță și la Poliție. Primele informaţii ale poliţiei arată un scenariu oribil: bărbatul și-a bătut cu sălbăticie soția, apoi s-a sinucis.

„Bărbatul şi-a bătut crunt soţia, în împrejurări încă neelucidate, care vor fi stabilite ulterior, pe măsura derulării anchetei, apoi s-a spânzurat. Vom vedea însă dacă s-a întâmplat aşa şi nu vor ieşi la iveală alte date asupra celor întâmplate. Nu s-a găsit deocamdată niciun obiect însângerat care ar purta urmele lovirii femeii. Aşteptăm ca victima să-şi revină, ca să poată da amănunte despre ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Florin Roman, procuror criminalist.

Un bărbat din Zimand Cuz și-a bătut soția cu sălbăticie iar apoi s-a omorât

Medicii de la Spitalul Județean Arad au hotărât să o transfere astăzi pe femeie la Spitalul Judeţean din Timișoara pentru a fi operată, pentru că starea ei este critică. Potrivit medicilor arădeni, aceasta a fost lovită cu un corp dur în cap şi are răni foarte grave.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite