Ea este femeia cu mână de aur care i-a adus unui arădean peste zece milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Livia Gliguţa este caseriţa care a introdus în calculator biletul în valoare de peste zece milioane de euro. Doamna Gliguţa lucrează de 31 de ani în agenţia Loto din Grădişte şi spune că nu odată din mâinile ei au ieşit bilete câştigătoare.

De când au auzit că marele premiu la jocul Loto 6/49 a plecat tocmai din agenţia de pe strada Petru Rareş din cartierul Grădişte, arădenii au luat cu asalt locaţia în speranţa că doamna Gliguţa va avea mână de aur şi pentru ei.

Vestea că un arădean a câştigat în urmă cu patru zile peste zece milioane de euro a stârnit curiozităţi printre toţi jucătorii loteriei. “Toată lumea vine să mă întrebe oare despre cine este vorba. Sincer vă spun că nu-mi mai aduc aminte şi nu pot să fac nicio legătură. În ziua respectivă am avut foarte mulţi clienţi. Nu pot să-mi dau seama despre cine este vorba”, a spus în această dimineaţă Livia Gliguţa în vârstă de 56 de ani.

Legendele urbane care circulă deja prin Arad despre câştigătorul marelui premiu de zece milioane de euro, la Loto 6/49

Caseriţa povesteşte că de când lucrează ea în agenţia din Grădişte, i-au trecut pragul mii de generaţii, persoane care au crescut şi au câştigat sub ochii ei. “Mă bucur că am fost norocoasă şi e posibil ca unul din clienţii noştri fideli să fi intrat în posesia marelui premiu”, a adăugat doamna Livia.

Arădean sau doar în trecere?!

Marele câştigător a cei peste zece milioane de euro îşi păstrează în continuare identitatea. Potrivit caseriţei din Grădişte, câştigătorul putea să nu se numere printre clienţii ei fideli, mai ales că în acea zi, în agenţia au intrat şi câţiva străini.

Şeful vămii Nădlac, arestat pentru şpagă, a câştigat o Dacia Duster la BingoMetropolis de Paşte

“Eu simt că e vorba totuşi de un arădean dar pot să vă spun în acelaşi timp că în agenţie am avut câţiva clienţi din Italia şi Germania în ziua când a jucat şi marele câştigător. Îmi mai aduc aminte că am avut şi un domn din Prahova. Putea fi oricine. Sunt convinsă că oricine ar fi nu ar vrea să vorbească, mai ales că e vorba de o sumă atât de mare”, a adăugat caseriţa cu mână de aur.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite