UPDATE Cele două grupuri de sindicaliști care au fost întoarse din drum azi noapte, au ajuns în cele din urmă în București

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sindicaliștii
Sindicaliștii

Două grupuri de sindicalişti care se îndreptau spre Bucureşti pentru a participa la mitingul de astăzi au fost oprite din drum la doar câţiva km de Arad.

Ora 10.00

Ilie Don, liderul Cartel Alfa a anunțat în această dimineață că cele două grupuri de sindicaliști care au plecat azi noapte către capitală dar au fost oprite din drum chiar de către patronul firmei de transport, au reușit în cele din urmă să ajungă la București. Sindicaliștii au primit un autocar de la o altă firmă de transport din Arad.

“În această dimineață am ajuns în București, cu un autocar pe care l-am primit de la o altă firmă de transport din Arad. Nu vrem să renunțăm pentru nimic în lume. Alte două grupuri de colegi au plecat cu câte un microbuz din cartierul Aradul Nou și Grădiște”, a declarat în această dimineață Ilie Don, lider Cartel Alfa.

Ora 08.00

Totul s-a întâmplat după ce şoferii microbuzelor care îi transportau spre capitală au primit un telefon de la patronul firmei de transport. Sindicaliştii fac calea întoarsă chiar dacă spun că au achitat deja cursele spre Bucureşti.

40 de sindicalişti reprezentând Cartel Alfa Arad s-au îmbarcat în două microbuze cu destinaţia Bucureşti, unde urmau să participe la miting.

Sindicaliștii arădeni

Numai că microbuzele au fost oprite la scurt timp de la plecarea din Arad . După circa 30 de km, fără prea multe explicaţii, şoferii le-au spus sindicaliştilor că trebuie să se întoarcă cât mai repede la Arad.
 
 “Şoferii au primit un telefon de la patron şi li s-a cerut ca în 40 de minute să se întoarcă în bază. Nu ni s-a dat nicio explicaţie”, a declarat Ilie Don, lider Cartel Alfa. Sindcialiştii spun că vor încerca să ajungă la Bucureşti cu trenul sau cu maşinile personale pentru a lua parte la miting.
 
Sindicaliştii au rămas într-o parcare între localităţile Păuliş şi Lipova şi spun că nu vor lăsa microbuzele să plece până când la faţa locului nu va veni patronul firmei, care este aşteptat să ajungă.

Pe aceeași temă:

Sindicaliştii din penitenciar, în marş spre capitală. Profesorii arădeni rămân acasă

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite