Sindicaliştii din penitenciar, în marş spre capitală. Profesorii arădeni rămân acasă.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesorii arădeni stau de această dată acasă
Profesorii arădeni stau de această dată acasă

În vreme ce profesorilor arădeni le-a fost respins marşul care ar fi trebuit să aibă loc mâine pe centrul Aradului, la penitenciar, angajaţii îşi continuă munca netulburaţi de vuietul protestelor din Bucureşti.

În vreme ce la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Arad e linişte şi pace, sindicaliştii sunt pe picior de plecare către capitală. „La penitenciar e linişte, iar activitatea se desfăşoară în continuare. La noapte, în jurul orei 01.00 vom pleca către Bucureşti cu un microbuz. Sper să adun vreo 20 de oameni cu mine”, a spus Viorel Flonta, liderul Sindicatului „Pro Lex” din Penitenciarul Arad.

După ce au solicitat primăriei OK-ul pentru mitingul care ar fi trebuit să aibă loc miercuri pe centrul Aradului, profesorii arădeni vor să apeleze acum la Prefectură. „Solicitarea de a manifesta printr-un marş pe centrul Aradului ne-a fost respinsă deşi avem două sentinţe date de Tribunal şi Curtea de Apel prin care ni se permite acest lucru. Nu ne-am propus să plecăm către capitală deoarece speram să ni se aprobe mitingul”, a declarat Dănuţ Ieneşescu, liderul Sindicatului Democratic din Învăţământul arădean. Conform acestuia, cel mai probabil joi profesorii arădeni vor fi în „doliu”, purtând banderole negre pe braţ.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite