Cei 11 polițiști de la rutieră vor fi cercetați în stare de libertate. Curtea de Apel Timișoara a respins recursul procurorilor arădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Curtea de Apel Timișoara s-a judecat recursul depus de către procurorii de pe lângă Tribunalul Arad cu privire la menținerea arestului preventiv în cazul celor 11 polițiști de la rutieră prinși că au cerut și luat mită în mod repetat.

Magistrații timișoreni au decis să respingă recursul formulat de la Arad, drept urmare, polițiștii vor rămâne în libertate. Motivul invocat de către aceștia a fost faptul că cei 11 polițiști și angajata de la drumuri nu prezintă un pericol social, iar ei pot fi cercetați în stare de libertate.

VIDEO UPDATE Poliţişti de la rutieră vor fi propuşi pentru arestare preventivă

Sentința Curții de Apel Timișoara nu va mai putea fi atacată în instanță. Potrivit unor surse din cadrul Tribunalului Arad, procesul celor 11 șpăgari este programat să înceapă în luna decembrie, dar nu se știe cu exactitate data.

Poliţiştii de la rutieră acuzaţi de luare de mită vor face patrule pe timp de noapte

Cei 11 poliţişti angajați la serviciul rutier împreună cu o funcţionară din cadrul CNADNR au fost reţinuţi pentru luare de mită. Toți au fost filmați în urma unui flagrant cum au cerut diferite sume de bani, șoferilor de pe Valea Mureșului care încălcau legea.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite