Au început pregătirile pentru cel mai mare târg de agricultură din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Expo Arad Internaţional au anunţat că au început pregătirile pentru târgurile din cea de-a doua jumătate a anului. Primul eveniment din această toamnă va fi târgul internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje, Agromalim.

Manifestarea, aflată la cea de-a 22-a ediţie, se va desfăşura în perioada 8 – 11 septembrie şi va reuni peste 250 de participanţi din  România, Ungaria, Germania, Italia, Cehia, Danemarca, Marea Britanie şi Spania, care vor ocupa în totalitate cele două pavilioane expoziţionale şi spaţiile destinate expunerii de maşini şi utilaje agricole.

Organizatorii spun că la ediţia de anul acesta 40 la sută dintre expozanţi sunt firme noi, care nu au mai expus la târgul Agromalim şi care vin cu game variate de produse şi servicii, vizitatorii având posibilitatea să găsească o ofertă mult mai generoasă decât în anii trecuţi.

De asemenea, tradiţionala expoziţie de animale, care s-a bucurat în rândul vizitatorilor de un succes deosebit la ediţiile anterioare va prezenta şi în acest an exemplare valoroase ale fermierilor arădeni. Animalele expuse vor defila în cadrul concursurilor organizate, vor fi premiate cele mai frumoase dintre ele şi se vor acorda titlurile de Miss Arad pentru rasa Bălţată românească şi Campioana rasei Holstein friză.

Produse tradiţionale

Cei mai pofticioşi vor putea degusta şi cumpăra produse tradiţionale româneşti şi ungureşti, iar specialiştii pot participa la conferinţe şi întâlniri tematice.

Totodată, cei mai norocoşi vor avea parte de premii şi surprize oferite de organizatori, parteneri şi firmele expozante. „Numărul de participanţi anunţaţi până în acest moment şi suprafeţele pe care aceştia vor expune ne dau certitudinea că ediţia din acest an a târgului Agromalim va fi una cu o participare record, confirmând târgul de la Arad ca eveniment de talie internaţională”, spune Cimi Enache, managerul de proiect.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite