Arădeanca “paralizată” de vaccinul antiporcină povestește drama prin care a trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgeta se află sub tratament iar durerile musculare încă îi persistă
Georgeta se află sub tratament iar durerile musculare încă îi persistă

Întoarsă din Ungaria, Georgeta Catrința, tânăra care a suferit reacții severe în urma vaccinului anti gripă porcină, povestește în exclusivitate pentru “Adevărul de Seară”, motivele care au îndemnat-o să se vaccineze.

Georgeta Catrința a avut puterea să spună prin ce a trecut de când și-a administrat vaccinul anti porcină, cum a fost tratată de către medicii arădeni și cât respect a primit de la clinica din Ungaria.

Cu toate că unii au considerat-o nebună, ori nu au crezut-o că se simte atât de rău din cauză că zâmbea, tânăra a avut putere să lupte cu simptomele severe care o amenință de aproape o lună de zile.

“Unii m-au facut isterică, alții afirmau că o persoană bolnavă nu zâmbește! Să știți că zâmbetul celui care suferă este mai dureros decât lacrimile celui care plânge...și am zâmbit pentru că dacă pentru toți ceilalți eram doar «femeia de 30 de ani», pentru părinții mei sunt «fiică», pentru soțul meu sunt «partenera de viață» și pentru copilul meu «mamă»!”, a explicat Georgeta Catrința.

Citește întreaga dezvăluire a tinerei în ediția de Arad de mâine a ziarului “Adevărul de Seară”

Vaccinul antiporcină i-a adus reacţii severe iar acum se află pe patul secţiei de Neurologie

Reacţie la vaccinul antipandemic tratată în Ungaria

Tânăra care a ajuns la spital în urma vaccinului anti gripă nouă s-a întors acasă

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite