Află aici unde își petrec vedetele locale concediul din această vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Helmut Duckadam, arădeanul care a rămas în istorie ca “Eroul de la Sevilla” recunoaște că cel mai frumos concediu pe care l-a petrecut alături de soția lui Alexandra în Statele Unite ale Americii.

Concediu care de altfel le-a adus-o și pe micuța lor Julianne. “A fost în luna de miere. I-a, făcut o surpriză plăcută Alexandrei și am plecat departe, peste Ocean. Am petrecut aici clipe de neuitat, un sejur despre care soția mea spune că a fost de cinci stele”, povestește Helmut Duckadam.

image

În fiecare an, cuplul din Arad obișnuiește să plece într-o locație diferită în concediu, pentru a rămâne cu amintiri frumoase din fiecare colțișor al lumii.

Îi place atât de mult în State încât pe viitor se gândește serios să plece pentru câțiva ani acolo, mai ales că el este resident iar soția lui are viză pentru zece ani. “Ne place să mergem în concediu și am vizitat multe locuri până acum.

image

Îmi place la munte foarte mult. Vara aceasta încă nu ne-am hotărât unde să plecăm. Acum prefer să îmi petrect puținul timp liber alături de fiica mea”, a adăugat Helmut Duckadam.

Tinu Vereșezan obișnuiește să-și ia concediuîn postul Sfintei Marii



Cunoscutul interpret arădean Tinu Vereșezan recunoaște că se bucură de foarte puțin timp liber, din cauza cântărilor numeroase la care participă. Îi place să stea lângă familia lui, iar de câteva ori pe lună iese cu prietenii la fotbal.

image

“De multe ori plec de acasă o săptămână, două, fără să-mi văd familia. Nu pot refuza lumea care mă place și vrea să mă audă cântând. Înainte să mă apuc de muzică, îmi plăcea să merg în concedii la pescuit”, a mărturisit arădeanul. În fiecare an, Tinu și-a format un obicei de a-și lua concediu de 10 zile în postul Sfintei Marii.

image

“Îmi place să merg vara la mare, așa că mai de fiecare dată, fiecare concediu îl petrecem la apă și soare, în diferite locații”, a spus Tinu Vereșezan.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite