UPDATE Ciocnire între bolizi pe DN7, la intrarea în oraşul Nădlac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană și-a pierdut viața iar alta se află în stare gravă în urma unui cumplit accident de circulație petrecut în această dimineață pe Drumul Național 7.

Ora 09.00

Evenimentul rutier a avut loc între Arad și Nădlac în urmă cu doar câteva minute. În aceste momente, un echipaj de la descarcerare încearcă să scoată persoana rănită din mașina implicată în accident. Primele informații arată că, circulația rutieră în zonă este blocată.

Ora 11.00

Accidentul a blocat circulaţia  între Arad şi Vama Nădlac mai bine de patru ore. Un om a murit şi altul a fost rănit în urma coliziunii dintre două TIR-uri şi un utilaj agricol de mare tonaj.

Şofer strivit de roțile unui camion al Armatei

Un tractor care remorca un utilaj pentru discuit a fost lovit din spate de un TIR. În urma impactului, tractorul a acroşat un alt autotren care circula regulamentar din sens opus.

image

Cel de-al doilea TIR a fost proiectat  în zidul gării din oraş şi de acolo a ajuns de-a curmezişul drumului. “Aveam semnalizare, mergeam regulamentar. Aveam pornit şi girofarul care se vede foarte bine, dar a intrat în mine. Nu ştiu cum de nu m-a văzut”, a declarat Iosif Pavelka, şoferul tractorului. Şoferul TIR-ului care circula regulamentar a fost grav rănit, iar pasagerul din dreapta a murit pe loc. 

image

„Veneam dinspre Pecica pe la 5 dimineaţa şi la un moment dat am văzut în faţa mea la doi metri un tractor care tracta un utilaj, fără lumini, fără nimic. Am frânat şi am luat stânga de volan, dar nu am mai avut ce să fac şi am intrat in el”, a spus Neagu Vijdan, şoferul de TIR. În urma accidentului cele două TIR-uri au ajuns de-a curmezişul drumului.

image

Poliţiştii au solicitat o macara care să tragă automarfarele de pe carosabil. Circulaţia autocarelor şi a maşinilor mici a fost deviată prin Vama Turnu.  „Din primele cercetări, se pare că şoferul care a produs accidentul nu a observat la timp tractorul şi a intrat în plin în el, care din câte spun martorii era iluminat şi prevăzut cu girofar”, a declarat inspector principal Constantin Crainic SPR Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite