UPDATE Şofer strivit de roțile unui camion al Armatei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc în urmă cu puţin timp pe drumul naţional 3A, în localitatea Valu lui Traian. Martorii au relatat scene cumplite.

Update, ora 13.00: Şoferul militar este Ciprian Marius N. (34 de ani). El este angajat pe postul de conducător auto la UM 01737 Topraisar şi se afla în timpul serviciului. Bărbatul este cercetat sub învinuirea de ucidere din culpă.

Update, ora 12.00: Numele victimei este Stelică Muşat (75 de ani). Rudele bărbatului au afirmat că acesta parcase maşina în zonă ca să poată plăti nişte facturi. La momentul producerii accidentului în camion se aflau patru militari care se întorceau la unitatea lor.

Update, ora 11.30: Poliţiştii nu au stabilit încă exact cine se face vinovat de producerea accidentului însă spun că ar putea fi vorba de o culpă comună. „Pe de o parte victima nu s-a asigurat în momentul în care a ieşit şosea. la rândul său, şoferul camionului militar, deşi circula pe banda 1, a trecut la o distanţă foarte mică de maşina parcată şi l-a izbit pe conducătorul auto în plin“, a declarat comisarul  Tudorel Dogaru, şeful Biroului Accidente din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Scene de groază petrecute în urmă cu puţin timp pe drumul naţional 3A, în localitatea Valu lui Traian. Un bărbat a murit strivit sub roţile unui camion al Armatei. Martorii spun că victima ieşise dintr-o vulcanizare, unde remediase o pană, şi se îndrepta spre maşină. În momentul în care a deschis portiera şoferului cu intenţia de a se urca la volan, camionul, care circula foarte aproape de marginea drumului, l-a acroşat. Bărbatul a ajuns sub roţi.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite