A scăpat ca prin minune după ce a căzut în gol de la etajul patru al unui bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra de 19 ani s-a aruncat de la etajul 4 al blocului Y12
Tânăra de 19 ani s-a aruncat de la etajul 4 al blocului Y12

O tânăra de 19 ani din Arad s-a aruncat marți seara de la etajul patru al unui bloc din cartierul Aurel Vlaicu, după ce s-a certat crunt cu iubitul ei de 55 de ani. Ca prin minune, fata a scăpat doar cu o fractură deschisă de femur.

Potrivit vecinilor, fata de 19 ani venea în vizită la Dan Sabian de mai bine de un an de zile. După un chef pe cinste, marți seara, în jurul orei 21.00, vecinii au auzit țipete și lovituri.

Locul unde a căzut adolescenta

“El obișnuia să bea. S-au certat rău de tot înainte ca fata să se arunce. El țipa într-una “de ce ți-e fircă?”.. Eu am încremenit când am văzut picioarele tinerei pe lângă fereastra mea”, a declarat Maria Vaipan, vecina de la etajul al treilea. Norocul fetei a fost că o copertină i-a atenuat căderea. Medicii spun că victima a scăpat ca prin minune și va avea nevoie de câteva zile de spitalizare.

Usa apartamentului de unde a căzut tânăra

“Bărbatul a trimis-o să cumpere băutură, iar ea a adus mai puţin rest şi de aici a  plecat scandalul. Martorii au văzut că fata era singură pe balcon când s-a aruncat”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Poliție Arad.

Pe aceeași temă:

Fetiţa care a căzut de la etajul şase rămâne în continuare alături de familia sa

O femeie de 53 de ani s-a aruncat în gol de pe acoperişul unui bloc cu zece etaje

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite