Fetiţa care a căzut de la etajul şase rămâne în continuare alături de familia sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Erica Sass, fetiţa de doi ani care a supravieţuit după ce miercuri seara a căzut de la etajul şase al unui bloc din cartierul Aurel Vlaicu rămâne în continuare alături de familia sa.

După ce au pornit o anchetă, părinţii micuţei fiind supraveheaţi îndeaproape, reprezentanţii Direcţiei de Protecţie a Copilului Arad  spun că nu se pune problema ca fetiţa să fie luată din sânul familie.

„Fetiţa provine dintr-o familie responsabilă, cu părinţi preocupaţi de soarta copiilor, în ciuda zvonurilor apărute printre vecini. S-a dovedit că fetiţa a căzut de la etajul şase în urma unui accident, în nici un caz că ar fi scăpat-o o soră mai mare de-a ei. În aceste condiţii nici nu se pune problema ca fetiţa să fie luată din sânul familiei“, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Protecţie a Copilului Arad Angelica Stana.

Incidentul care a avut loc miercuri seara a pus pe jar Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Arad, mai ales că familia, şi aşa numeroasă, reuşeşte să traiască dintr-un singur salariu şi din alocaţiile copiilor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite