Alexandria.adevărul.ro are o nouă faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Siteul alexandria.adevarul.ro
Siteul alexandria.adevarul.ro

Paginile locale de web ale adevarul.ro au devenit, de ieri, mai dinamice şi mai uşor de accesat. Cititorii pot găsi mai multe informaţii utile, un conţinut bogat de ştiri şi mai multe galerii foto şi video.

Cele 39 de pagini locale ale site-ului www.adevarul.ro au fost relansate vineri. Este vorba, în primul rând, de o schimbare de design, care permite cititorului să acceseze mai uşor articolele din secţiunea locală.
alexandria.adevarul.ro a obişnuit alexăndrenii cu ştiri prospete şi informaţii corecte . Accesând site-ul cotidianului Adevărul de Seară Alexandria, cititorii află zilnic ultimele noutăţi din oraş, ce mai fac aleşii locali sau cum pot fi rezolvate problemele lor.

Alexăndrenii au posibilitatea să găsească pe alexandria.adevarul.ro, recomandări pentru timpul liber şi galerii foto. Tot aici, ei îşi pot spune părerea sau îşi pot expune problemele cu care se confruntă. Site-ul alexandria.adevărul.ro atrage de la săptămână la săptămână tot mai mulţi vizitatori care citesc varianta on-line a cotidianului Adevărul de Seară Alexandria. Dacă în prima săptămână a lunii noiembrie site-ul a avut 10.192 de vizualizări, dintre care 7786 unici, în ultima săptămână din noiembrie, numărul vizualizărilor a urcat până la 15.795, dintre care 11.876, vizitatori unici. În ultimele două săptămâni printre cele mai citite articole pe site-ul alexandria.adevărul.ro s-au aflat „ Şoferul Parchetului Videle s-a aruncat de pe clădire”, articol care a adunat 1034 de afişări şi „ Carrefour îşi selectează clienţii”, cu 375 de afişări. De Ziua Naţională a României, 640 de vizitatori au citit cum „Prefectul de Teleorman, Teodor Niţulescu , l-a plagiat pe Traian Băsescu”.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite