Ce le-a spus fanilor pe Facebook vedeta de muzică populară cu nota 10 la Bacalaureat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ina Ioana Todoran de la Colegiul Naţional “Inochentie Micu Clain” este singurul absolvent de liceu din Alba cu nota 10 la examenul de Bacalaureat. Tânăra este o îndrăgită vedetă de muzică populară, câştigătoare a numeroase concursuri organizate în ţară.

Pe perioada examenului, Ina Todoran a ţinut legătura cu cei peste 5.000 de fani de pe Facebook. „Dragi prieteni, s-a terminat bacalaureatul şi pot respira liniştită. A fost foarte bine, foarte uşor, m-am descurcat onorabil. Vă voi ţine la curent cu rezultatele. Mai este un hop: admiterea la facultate. Apoi voi definitiva ceea ce v-am promis: albumul «Mult mă-ntreabă iedera», munca mea de aproape un an. Vă îmbrăţişez cu drag şi îmi cer scuze pentru lipsa mea din ultimul timp. Îşi cere şi studiul dreptul lui, şi pentru un viitor stralucit trebuie să i-l ofer. Cu drag, Ina Todoran“, le-a scris fanilor, vineri, pe pagina proprie de pe Facebook.

Duminică, după aflarea rezultatelor, Ina Todoran a revenit cu un nou mesaj: „Dragi prieteni, după cum v-am promis vă spun rezultatele de la bacalaureat. 10 la matematică, 10 la limba română şi 10 la biologie. Vă mulţumesc celor care m-au susţinut. Astăzi o să mă bucur şi eu şi mă voi relaxa şi de mâine trec la treabă, la învăţat pentru admitere. Apoi voi avea timp şi pentru sufletul meu, pentru muzică. Vă îmbrăţişez cu drag!  Le mulţumesc profesorilor mei, şi celor din şcoala generală, pt învăţătură dar şi pt exemplele umane demne de urmat“. Reacţia fanilor nu s-a lăsat aştepată. Zeci de mesaje de felicitare din partea acestora au fost postate pe Facebook.

Ina Todoran cântă muzică populară de la opt ani. A evoluat şi a ajuns foarte sus în domeniul muzicii populare sub îndrumarea profesoarei Leontina Fărcaş. În 2009, Ina Todoran a câştigat trofeul Festivalului Mamaia, la secţiunea muzică populară.

Citiţi şi: Cine este elevul din Alba de nota 10 la examenul de maturitate

Rezultate Bacalaureat 2012 Alba! 52,56 la sută dintre elevi au ratat examenul

Topul liceelor din Alba la Bacalaureat 2012. Care sunt cele mai bune şi cele mai slabe unităţi şcolare

Toţi elevii unui liceu din Alba au promovat Bac-ul. Vezi topul celor mai tari şcoli

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite