Vicepreşedintele Judecătoriei Petroşani, arestat preventiv pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele Judecătoriei Petroşani, judecătorul Valentin Popescu, a primit astăzi mandat de arest preventiv pentru o perioadă de 29 de zile din partea Curţii de Apel Alba Iulia.

Citeşte şi:

DNA cercetează dispariţia garanţiei pentru lucrările de la Bulevardul Eminescu

Patru acuzaţii de fapte de corupţie pe numele judecătorului Valentin Popescu

Valentin Popescu este acuzat de luare de mită în formă continuată. Judecătorul a fost reţinut astăzi de procurorii DNA Alba Iulia.

La ieşirea din sala de judecătă, Valentin Popescu a refuzat să facă declaraţii în legătură cu decizia Curţii de Apel. Hotărârea instanţei din Alba Iulia poate fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

„Curtea de Apel Alba Iulia a admis propunerea de arestare preventivă formulată de DNA Alba împotriva inculpatului Valentin Popescu, judecător şi vicepreşedinte al Judecătoriei Petroşani. Inculpatul este judecat pentru săvârşirea mai multor fapte de corupţie.

A fost declarat recurs împotriva hotărârii Curţii de Apel Alba Iulia, care va fi judecat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Mai multe detalii vom putea face publice doar după ce va fi motivată hotărârea pronunţată astăzi de Curtea de Apel Alba Iulia“, a spus Cosmin Muntean, purtător de cuvânt Curtea de Apel Alba Iulia.

Judecătorul Valentin Popescu riscă să fie suspendat din funcţie.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite