VIDEO Cum scandează împotriva preşedintelui Băsescu protestatarul singuratic din Baia de Arieş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protestatarul singuratic din oraşul Baia de Arieş din Munţii Apuseni revine pe internet cu un video din timpul manifestaţiei organizate în faţa sediului primăriei. Nicolae Praţa afişează o pancartă şi îşi strigă nemulţumirile la adresa guvernanţilor.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani se plimbă prin faţa sediului primăriei şi scandează „Jos Băsescu“ şi „Jos Guvernul“. Protestatarul a inventat şi o rimă la adresa preşedintelui: „La Palatul Cotroceni cântă cucuveaua, Băsescu şi cu ai lui şi-au făcut beleaua“.

Fotografiile şi filmuleţul video cu Nicolae Praţa au fost postate pe internet de Dan Ciulea, un bloger din Cluj. Bărbatul din Baia de Arieş a primit autorizaţie de la Primărie pentru a protesta în fiecare zi până la sfârşitul lunii ianuarie, între orele 14.00 – 16.00.

A declarat că protestează pentru că nu mai rezistă să trăiască în condiţiile de astăzi. Nicolae Praţa locuieşte într-un cămin de nefamilişti din Baia de Arieş fără energie electrică. A văzut protestele din ţară duminică seara la un vecin şi a decis că e momentul să iasă în stradă pentru a-şi striga nemulţumirile. Protestul său a stârnit admiraţia internauţilor care au lansat zeci de mesaje de susţinere.

Citiţi şi: Cum comentează internauţii poza protestatarului singuratic din faţa Primăriei Baia de Arieş

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite