PDL Alba o propune pe profesoara Rodica Andronescu pentru conducerea ANOFM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rodica Andronescu
Rodica Andronescu

PDL Alba emite în continuare pretenţii asupra postului de preşedinte al ANOFM ocupat până în urmă cu o săptămână de fostul vicepreşedinte al organizaţiei, Silviu Bian. Acesta a fost arestat preventiv pentru corupţie, a fost demis din funcţie şi exclus din partid.

Cele mai mari şanse de a ocupa postul de preşedinte ANOFM, echivalent cu o funcţie de secretar de stat, le are profesorul Rodica Andronescu, inspector şcolar responsabil cu gestionarea programelor comunitare şi problematica integrării europene în cadrul Inspectoratului Şcolar Alba.

Rodica Andronescu a primit cele mai multe voturi în cadrul şedinţei liderilor organizaţiei desfăşurată sâmbătă. Au mai fost propuşi pentru acest post Nicolae Albu, director la Poşta Română, filiala Alba, şi Nicolaie Moldovan, directorul Direcţiei de Programe din cadrul Primăriei Alba Iulia. Printre propuneri a fost şi Florin Andronescu, soţul Rodicăi Andronescu, director la Agenţia Locală a Energiei Alba, dar, surse din partid, afirmă că s-a retras din cursă.

Dacă va fi, în final, propusă şi numită pe post, Rodica Andronescu va avea o misiune dificilă având în vedere ce a lăsat în urmă Silviu Bian. Rodica Andronescu ae 55 de ani şi predă de peste 30 de ani limba franceză. A fost decorată cu  distincţia de Cavaler al Ordinului «Palmes Academiques», prind ecret al primului ministru al Franţei, pentru promovarea limbii şi culturii franceze.

Citiţi şi: Rodica Andronescu a fost decorată de primul ministru al Franţei

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite