Omagii pe internet pentru doi tineri din Alba dispăruţi în condiţii tragice VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Purice şi Cristian Groza
Sorin Purice şi Cristian Groza

Prietenii a doi tineri din Alba dispăruţi recent în condiţii tragice le cinstesc memoria prin mesaje şi videoclipuri pe youtube. Sorin Purice (21 ani) a murit în urma unui accident rutier, iar Cristian Groza (23 ani) a decedat după ce a fost lovit cu un pumn, a căzut şi s-a lovit la cap.

Sorin Purice a murit în 15 noiembrie după ce a căzut cu autoturismul pe care îl conducea de pe un pod, de pe DN 74 A, la Şard, în apele râului Ampoi. Potrivit poliţiei, tânărul a intrat cu viteză într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi s-a prăbuşit de pe pod în râu.Necropisa a scot în evidenţă faptul că a murit înecat. A lăsat în urmă o durere imensă în sufletele părinţilor, precum şi al fratelui geamăn.

Citiţi şi: Un tânăr de 21 de ani a murit după ce a lovit un parapet din beton şi a plonjat cu maşina în râul Ampoi

„Vai Sorin, încă nu pot să cred că te-ai dus. Nu îi corect. Aşa tânăr şi cu viaţa înainte. L-ai lăsat pe Simi singurel. Îmi aduc aminte cum povesteaţi vor doi deodată cine ştie ce lucruri. Locul tău era încă între noi. Noi cei care te-am iubit cu adevărat  mereu te vom purta în sufletele noastre şi mereu ne vom aduce aminte de tine cu mult drag. Ne vom întâlni toţi odată acolo cu tine. Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris un prieten al acestuia pe youtube.

Cristian Groza a murit în 21 noiembrie după aproape o săptămână de stat în comă. A fost lovit cu pumnul de un bărbat de 34 de ani într-un bar din Vinţu de Jos. În urma loviturilor primite, victima a căzut şi s-a lovit cu capul de gresie. Tânărul a murit la Spitalul din Alba Iulia, iar necropsia a a stabilit ca şi cauză a decesului insuficienţa cardio-respiratorie, consecinţa unui traumatism cranian, cu fracturi craniene şi dilacerare cerebrală.

Citiţi şi: Tânăr din Alba mort după ce a primit un pumn, a căzut şi s-a lovit la cap

„Regretăm faptul că ai părăsit această lume lasând prietenii, colegii, familia cu un gol uriaş în inimă şi o lacrimă care va curge mereu pe obrazul fiecăruia care te cunoştea. Ştim că de acolo de sus tu ne veghezi şi vei avea grijă mereu de noi. Vei fi mereu în sufletele şi în inimile noastre. Nu te vom uita niciodată”, a scris un prieten al acestuia.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite