Un tânăr de 21 de ani a murit după ce a lovit un parapet din beton şi a plonjat cu maşina în râul Ampoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto IPJ Alba/Şoferul a plonjat cu maşina în râul Ampoi
Foto IPJ Alba/Şoferul a plonjat cu maşina în râul Ampoi

Un conducător auto a murit la Spitalul de Urgenţă Alba, după ce a plonjat cu maşina în albia râului Ampoi.

UPDATE 3: Tânărul se numeşte Sorin Purice. Prietenii şi apropiaţii au început să transmită mesaje pe reţelele de socializare.

UPDATE 2: Comunicatul IPJ Alba: „Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că victima, un tânăr de 21 din Alba Iulia, în timp ce se deplasa cu un autoturism, pe ruta Alba Iulia – Zlatna, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar când ajunge într-o curbă spre stânga, pierde controlul asupra direcţiei de deplasare a auturismului.

Maşina s-a izbit de un parapet din beton, situat în partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare, apoi balustrada podului peste râul Ampoi, după care plonjează pe malul râului şi se răstoarnă în apă, pe cupeu.

Din cercetările efectuate poliţiştii au mai stabilit că tânărul purta centura de siguranţă. Ca urmare a leziunilor suferite victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba unde a decedat“

Verdictul final îl vor da legiştii, în urma necropsiei. 

Accident cap de pod

UPDATE 1: Şoferul implicat în accidentul rutier a murit în jurul orei 16.20 de minute,  la Spitalul de Urgenţă Alba. Bărbatul a intrat în comă şi nu a mai răspuns la încercările medicilor de a-i salva viaţa.

Accidentul s-a produs marţi, 15 noiembrie, în jurul orei 14.05, pe drumul naţional 74 A, care leagă oraşele Alba Iulia şi Zlatna.

A plonjat cu maşina în râul Ampoi

Din primele informaţii ale poliţiştilor rezultă că şoferul a lovit un cap de pod, după care a plonjat cu maşina în râul Ampoi. Conducătorul auto a fost rănit grav, iar o Ambulanţă la transportat la  Spitalul de Urgenţă Alba.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite