Alba Iulia: UPDATE Start pentru „comoara din Cetate“. S-a câştigat primul premiu de 100 de euro (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Indiciul este prezentat concurenţilor pe un ecran
Indiciul este prezentat concurenţilor pe un ecran

Organizatorii concursului „Găseşte comoara din Cetate“ au dat sâmbătă, la ora 11.00, startul competiţiei. Mai mulţi locuitori ai oraşului dar şi turişti au fost prezenţi încă din prima zi pentru a se înscrie şi a primi indiciul pe care trebuie să îl caute în incinta Cetăţii.

UPDATE: La câteva ore de la debutul conpetiţiei s-a câştigat primul premiu în valoare de 100 de euro. Oliviu Raţiu din Alba Iulia este fericitul câştigător. Acesta, împreună cu familia, a descifrat indiciul care arăta că "la picioarele trinitarienilor o piesă de tetris lipseşte". Un plic cu macheta bancnotei de 100 de euro a fost găsit de familia Raţiu în zona Bastionului Trinitarienilor din şanţul de sud al Cetăţii. Duminică va fi pus în joc un nou premiu în valoare de 100 de euro.

Cartierul general al organizatorilor este pe terasa restaurantului Pub 13. După înscriere, participanţii urmăresc indiciul pe un ecran după care pelacă în căutarea acestuia. Primii care îl descoperă primesc un premiu zilnic în valoare de 100 de euro, care trebuie revendicat până la ora 19.00.

image

Competiţia se va desfăşura în fiecare zi de vineri, sîmbătă şi duminică. În marea finală, care va avea loc pe data de 2 octombrie, unul dintre participanţii la concurs va câştiga un premiu de 5.000 de euro.

Citiţi şi: 5.000 de euro, comoara ascunsă în Cetate. Concursul începe sâmbătă cu un premiu de 100 de euro

Oliviu Ionaş Raţiu, câştigătorul primului premiu

image
image
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite