Alba Iulia: Promoţii la colecţiile „Adevărul“ la Târgul Alba Transilvana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vizitatorii Târgului Alba Transilvana de la Alba Iulia îşi pot completa  colecţiile de carte de la editura „Adevărul Holding“. Standul este amenajat în centrul Pavilionului expoziţional Cetate.

La Târgul „Alba Transilvana“ pot fi completate şi colecţiile de la editura „Adevărul Holding“, la preţuri promoţionale. Toate cărţile şi revistele din colecţiile „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“, „Pictori de geniu“, „Jules Vernes“, „ Disney“ , „Mari Muzee ale Lumii“,„ Prima mea enciclopedie“, „Ghiduri turistice“şi din „Colecţia de Reviste RAHAN“  şi „ Colecţia de Lux“ sunt la preţul de 10 lei.

Spre exemplu, cărţile din  „Colecţia de Ghiduri turistice “ este în mod normal la preţul de 13,99 de lei, iar cărţile din colecţia „Pictori de geniu “ se vând la 12.99 lei.

„Nu am reuşit să cumpăr toată colecţia «Jules Vernes» cu ziarul Adevărul, aşa că le luăm de la acest târg. Ne lipsesc vreo 30 de numere. Le-am citit şi eu în copilărie şi i le-am recomandat şi fiului meu, ştiu ce valoare au cărţile lui Jules Vernes“, a spus Emanuel Viloiu din Sebeş, unul dintre primii clienţi ai standului.

Pachete promoţionale

Preţuri reduse au şi cărţile cu CD  „Mari spectacole de operă“, care se pot cumpăra cu 15 lei bucata., faţă de 20 de lei cât este preţul integral.

  În plus, cărţile din colecţiile„ Romanul pentru tineret“ şi „Muzee şi Pictori“ au preţuri între 20 şi 50 de lei şi conţin între trei şi zece cărţi.
.
Târgul este deschis sâmbătă până la ora 19.00 şi îşi va închide porţile duminică, la ora 17.00.

Citiţi şi: Cărţi tipărite în tehnica Gutenberg la Târgul „Alba Transilvana“

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite